Föreningens medlemssidor

Utsteg har utvecklat ett intranet för föreningar: "Föreningens medlemssidor". De är avsedda att vara till för föreningens medlemmar som ett komplement till en öppen webbplats och är skyddade genom inloggning.

Bland annat finns sidor för medlemsinformation och sidor för kommunikation mellan medlemmarna. Man kan ändra sin egen profil och man kan utbyta bilder och erfarenheter eller stämma träff. Föreningens medlemssidor innehåller också ett stort antal administrativa funktioner för underhåll av medlemsregister, medlemsavgifter, listor, nyheter, föreningskalender m.m.
Tack vare inloggningen är ingen information synlig på internet eller sökbar där. Det gäller såväl intern föreningsinformation , åsikter om skrivs i föreningens forum, bilder som visas eller mer personliga data (t.ex telefonnummer eller tävlingsresultat).

Föreningens medlemssidor utvecklades först för klätterklubbar anslutna till Svenska Klätterförbundet, men senare har de anpassats även till andra föreningar. Det finns goda möjligheter att konfigurera de olika funktionerna efter vad som passar just er förening.

Medlemssidorna går att köra i anslutning till en befintlig föreningswebbplats, eller helt fristående. Vi har också möjlighet att köra en sådan webbplats hos oss.

Kontakta oss för loginuppgifter om ni vill prova på, eller om ni önskar mer detaljerad information.

Logga in

 

UTSTEG Webbproduktion  |  Krokvägen 33, 131 41 Huddinge  |  Telefon 073 - 440 32 35  |